Budućnost je dokazala da je najbolja, i to na terenu Sutjeske, najvećeg rivala u crnogorskom fudbalu, odbranila je titulu.

“Bila je ovo jedna od lošijih utakmicama od kada sam u klubu. Pokušali smo s opreznijom igrom zbog problema sa sastavom i zato čestitam momcima, drago mi je što smo pobijedili, što smo matematički osigurali titulu. Dali smo šansu nekim igračima koji su je zaslužili. Sada se okrećemo Kupu, prvo da se plasiramo u finale, a onda i da osvojimo još jedan pehar”, rekao je trener Budućnosti Mladen Milinković.

Sedam kola prije kraja “plavi” imaju 26 bodova više od drugoplasiranog.

“Nismo očekivali ovako ubjedljivu sezonu, a nismo dobro ni bili počeli prvenstvo. Dosta su nam pomogle evropske utakmice, sa Ludogorecom i Astanom, tu smo shvatili da posjedujemo kvalitet. Bili smo potom dominantni”, istakao je Milinković.

Petar Grbić je je sa posebnim emocijama dočekao titulu.

“Uvijek je lijepo kada se pobijedi u Nikšiću, posebno kada se osvajaju titule. Čestitam svima, to što smo ubjedljivi je plod rada svih u klubu. Nema vremena da se slavi, čeka nas polufinale Kupa, želimo još jedan trofej. Čestitam i Sutjesci, koja se uvijek, bez obzira na rezultat, ponaša kao veliki klub, jer to i jeste. Nadam se da mi nećemo skoro doći u situaciju da joj čestitamo trofej, ali kada dođe vrijeme, uradićemo to, jer Sutjeska zaslužuje”, rekao je Grbić.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta