NAJNOVIJE

Košarkaši Mornara sjutra u 21h dočekuju Cedevita Olimpiju u 25. kolu ABA lige. 

Barani bi pobjedom ostali u trci za plej-of, dok bi eventalnim porazom izgubii sve šanse za doigravanje.

Mihailo Pavićević će na sjutrašnjem meču računati na Džejkoba Pulena. Amerikanac se oporavio od povrede koljena, zadobijene krajem januara na utakmici sa Crvenom zvezdom.

„Iz objektivnih razloga, zbog povreda i bolesti glavnih igrača, ali i zbog sopstvenih grešaka i jeftino izgubljenih utakmica, došli smo u situaciju da nam duel protiv Cedevita Olimpije znači ’biti ili ne biti’. Više nema nikakvih kalkulacija, pobjedom ostajemo u trci za TOP četiri, porazom se opraštamo od tih lijepih želja. Svjesni smo da nam u goste dolazi izuzetno jak protitivnik, jedna od najboljih ekipa u ABA ligi i znamo šta nas čeka. Ako želimo da se radujemo u nedjelju veče, moraju svi igrači koji budu u sastavu, nezavisno od toga ko i koliko bude igrao, da daju svoj maksimalni doprinos i na terenu i van njega. Moramo, po svemu da budemo kompaktna cjelina, kako bismo savladali veoma kvalitetnu ekipu Cedevita Olimpije“, kazao je u najavi meča Pavićević.

Foto: KK Mornar

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta