Foto: PzP

Nijesam srećan zbog toga što sam bio u pravu. Ali moja misija je da pričam istinu mom narodu, kazao je lider Pokreta za promjene PzP Nebojša Medojević nakon što je danas premijer Zdravko Krivokapić zatražio ostavku ministra pravde i ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića zbog izjava o Srebrenici.

Medojević je na Fejsbuku podsjetio na raniju izjavu u parlamentu kada je rekao da će Vlada brzo sa srpstvom da raščisti jer će, kako je kazao, postojati ideološke brane koje će da zaustavljaju ambasade i mediji.

„Kao hrišćanin i pravoslavac, opraštam svim botovima sendvičarima Zdravka Krivokapića, vlasnika Vijesti i NVO Ne damo Crnu Goru , koji su me pljuvali i vrijedjali na društvenim mrežama od 1. 09.2020. do danas. Ako imaju imalo obraza trebalo bi da se zastide danas”, istakao je on.

Medojević dodaje da je za razumjevanje njegovih izjava potrebno određeno znanje i minimalni nivo informacija i razumijevanja procesa.

„Moja misija je da pričam istinu mom narodu. I to radim 32 godine. I nikad me moj narod nije shvatio ni podržavao. Tek kad prođe vrijeme, ljudi shvate.. Ali bude kasno”, poručio je Medojević.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta