NAJNOVIJE

Foto: MTB-PHOTO

Vaterpolista Crne Gore Dušan Matković kazao je nakon poraza od Španije (15:12) u četvrtfinalu SP u Dohi da su prevelike oscilacije u igri koštale našu reprezentaciju plasmana u polufinale.

Španija je povela 4:0, na startu druge dionice imala 6:2, “ajkule” su se dva puta vratile iz minus četiri, na poluvremenu bile u igri, zaostajale samo gol razlike – 8:7, a onda su doživjele potop u trećem periodu koji je “furija” dobila 5:0 i riješila pitanje pobjednika.

“Nismo smjeli da dozvolimo sebi da imamo tolike oscilacije u igri. Počeli smo sa velikim minusom, koji smo uspjeli da sustignemo do poluvremena. Ponovo smo u trećoj četvrtini imali pad i na kraju nismo mogli da ispratimo Španiju kojoj čestitam na pobjedi”, kazao je Matković nakon meča.

“Ajkule” su u Dohi ostvarile primarni cilj, a to je plasman na Olimpijske igre u Parizu, a sada im predstoji borba od 5. do 8. mjesta.

“Ispunili smo glavni cilj plasmanom na OI, ali ostaje žal jer mislim da smo mogli da napravimo iskorak. Sva utakmica za reprezentaciju je izuzetno značajna, iako je to borba od 5. do 8. mjesta, mislim da ćemo svi dati maksimum, koliko je moguće u ovom trenutku kako bismo ostvarili što bolji plasman”, zaključio je Matković.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta