Search
Close this search box.

Mašković: Kriza vlasti u Glavnom gradu još uvijek traje, na ovo sam upozoravao

Foto: Gradski.me
Foto: Gradski.me

Foto: Gradski.me

Kriza vlasti u Glavnom gradu još uvijek traje i događa se upravo ono na što sam upozoravao, odnosno da nefunkcionalnost parlamentarne većine ugrožava funkcionalnost institucija, poručio je odbonik Socijaldemokrata (SDCG) Miloš Mašković povodom prekida današnje sjednice podgoričkog parlamenta.

“Današnja sjednica Skupštine Glavnog grada prekida se nakon što glasanjem o prvoj tački dnevnog reda omogućimo dalje održavanje Proljećnog pazara koji je organizovan suprotno odluci Skupštine”, naveo je odbornik u reagovanju dostavljenom medijima.

To je, prema njegovim riječima, rezultat dogovora postignutog na Kolegijumu predsjednice Skupštine Glavnog grada koji je održan na inicijativu bivših odbornika PES-a.

“Sjednica se, osim zbog političkog trvenja između dvije struje PES-a prekida i zbog neblagovremenog dostavljanja materijala za održavanje ove sjednice i pokušaja vlasti da opstruira rad opozicije i ne omogući nam adekvatan uvid u izbor i imenovanja o kojima se trebalo glasati. Kriza vlasti u Glavnom gradu još uvijek traje i događa se upravo ono na što sam upozoravao, odnosno da nefunkcionalnost parlamentarne većine ugrožava funkcionalnost institucija, što će, vjerujem, rezultirati razrješenjem gradonačelnice Olivere Injac ili prijevremenim lokalnim izborima”, naveo je Mašković u reagovanju.

Izvor: CDM

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Najnovije

Povezani članci