Foto: Gradski.me

Predsjedniče Opštine Bar, Dušane Raičeviću, ovo je Vaš drugi momenat koji je, u najmanju ruku, veoma problematičan, sa obzirom na prvi kada pođoste kod Joanikija, a ja prećutah vaš odlazak na liturgiju u uzurpatorsku crkvu za Božić zarad želje da se opozicija među sobom ne razjedinjuje, poručila je potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković.

Poslije prijema srpskog ambasadora Rodića, koji je, kako navodi, negirao crnogorski narod i koji ne zaslužuje nikakvo poštovanje, a Raičević mu ga ukazujete, kaže da – ćutnje nema.

“Ovo više nije slučajno, jer DPS kako hoće, ali Vi udarate ovim na temelje samostalne i suverene Crne Gore. Ovo me podsjeća na one najgore iz DPS-a koji su litijali i pomagali Crkvu Srbije. Ovo je slika i prilika onog najgoreg DPS koji je Crnu Goru gurnuo niz stranputicu i upravo takvi su nas doveli do toga da sad moramo svim silama braniti i odbraniti Crnu Goru“, smatra ona.

Rodić, kako navodi, nema dodirnih tačaka sa ekonomijom već sa obavještajnim službama, zato je, ističe, i postavljen od Vučića da radi šta radi.

“On izjavi da granice ne postoje i da je ovo jedan narod i on je adekvatan Vama za saradnju oko ekonomskih pitanja? Vama Dušane da, zarad vlasti i pozicije, duple funkcije predsjednika Opštine Bar i poslanik ste u Parlamentu Crne Gore“, podsjeća ona.

Prije će, kaže, biti da se tu teritorija obilježava oko Luke Bar i da je to potez oduvijek jasne želje njihove za ,,srpskim izlazom na more”.

“Biti kod Joanikija i njemu se pokloniti i sad primiti ovog otvorenog neprijatelja Crne Gore je velika sramota za Vas, a i za partiju koju predstavljate. I da, informacije radi, ložila je badnjak na Božić i Crnogorska pravoslavna crkva u Baru. Tada nijeste, kako abolirate odlazak kod Joanikija, bili ,,predsjednik svih građana” pa da i tu pođete da prisustvujete loženju badnjaka, nego ste pokazali time upravo da nijeste predsjednik svih građana, te večeri Crnogoraca“, kaže Marković.

Kako dodaje, „bi milija srpska vatra, odnosno oganj zla koji munjevito zahvata sve crnogorsko i pokušava pretvoriti u pepeo pa bi onda po mitologiji iz pepela iznikao kakav srpski cvijet i istorija se kao i do sad falsifikovala i do kraja se izvršio kulturni genocid nad Crnom Gorom koji svakako traje i ne trebate biti u tome saučesnik“.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta