Marija Šerifović priredila muzički spektakl podgoričkoj publici

Foto: Mediabiro

Nakon 20 godina karijere regionalna popo zvijezda Marija Šerifović sinoć je održala svoj prvi koncert u punoj Bemax areni u Podgorici. Nakon izvođenja pjesama sa novog albuma, koji je izašao u oktobru prošle godine, uslijedii su neki od njenih najvećih hitova.

Gost na koncertu bio je Danijel Alibabić koji je zamijenio Matiju Cveka u duetu „Pola sunca“. Potom je Marija nastavila da ređa velike hitove: „Sama i nervozna“, „Greh“, „Bol do ludila“, „Molitva“, „Pamatna i luda“ i brojne druge.

Nakon nastupa, Marija je kazala novinarima da je oduševljena kako je protekao koncert, te da se nada da će ga publika dugo pamtiti kao i ona.

Kako je kazala, kako njen kolega Marija Cveka zbog brojnih obaveza često ne uspijeva da joj se pridruži na nastupima, onda bira najbolje lokalce u gradovima u kojima nastupa koji bi sa njom, kako je rekla, otpjevali dobro poznati duet. Upitana da prokomentariše pjesmu koja će ove godine predstavljati Srbiju na Evroviziji Marija je poručila:

„Odlične su pjesme. I Srbiji kao i Hrvatskoj želim da uđu u finale, mislim da je to jako važno. Zatim, mnogo toga nije u njihovim rukama, osim da pjesmu otpjevaju dobro i da budu samouvjereni. Želim im svu sreću, vidim da je Hrvatska i dalje prva na kladionicama te ja našim komšijama želim da se sledeće godine vidimo u Zagrebu“, naglasila je ona.

Kazala je da ju je majčinstvo dosta oblikovalo, ali da se i dalje trudi da i dalje ostane “stamena i čvrsta” Marija. Za sebe kaže da je u odnosu na početak karijera sada dosta mudrija i mirnija.

„Promijenila sam neke stvari koje bi negdje svaki ‘normalan’ i zdravorazuman čovjek promijenio sa godinama. Malo se više vodim razumom sa mnogo manje impulsivnosti“, rekla je ona.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments