Foto: ATP Challenger Tour/Twitter

Trostruki grend slem šampion i bivši svejtski broj jedan Britanac Endi Marej (36) nikako da se vrati na pobjednički put.

Marej je danas zaustavljen u prvom kolu ATP turnira u Marseju, od njega je bolji bio 66. teniser svijeta Čeh Tomaš Mahač sa 2:0 – 7:5, 6:4.

Ovo je šesti uzastopni poraz Britanca, koji je posljednji trijumf ostvario 23. oktobra prošle godine, kada je bio bolji od Njemca Janika Hanfmana sa 2:0 u prvoj rundi ATP turnira u Bazelu.

Marej je nedavno izjavio kako neće odustati, uprkos kritikama i lošim rezultatima.

“Okaljanje svoje zaostavštine? Trenutno sam u užasnom trenutku, to priznajem. Većina ljudi bi odustala u mojoj situaciji do sada. Ali ja nisam kao većina i moj mozak funkcioniše drugačije. Neću odustati. Nastaviću da se borim i da radim na stvaranju igre za koju znam da sam sposoban”, poručio je prije nekoliko dana osvajač 46 ATP titula.

Marej je nakon poraza od Tomasa Martina Ečeverija u prvom kolu Australijan opena rekao da postoji mogućnost da je posljednji put nastupio u Melburnu.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta