Manifestacija “Za našu Podgoricu i zdravu porodicu” okupila brojne građane

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Manifestacija pod sloganom “Za našu Podgoricu i zdravu porodicu” održana je sinoć u Bemax parku u organizaciji Glavnog grada, Kuće Zdravlja, a u saradnji sa Benu apotekama.

“Ovaj događaj okupio je brojne sugrađane i još jednom je skrenuta pažnja da je briga o zdravlju obaveza svih nas. Promovisani su zdravi stilovi života i važnost prevencije bolesti, a pored raznovrsne ponude zdravih proizvoda, sugrađani su imali mogućnost mjerenja krvnog pritiska, šećera u krvi, vitaminsko-mineralnog statusa, testiranja koža lica. Poseban dio ove manifestacije bila su i savjetovanja doktora farmacije i kardiologije iz Crnogorskog udruženja za srčanu slabost, sportska školica za djecu i drugi interaktivni sadržaji”, saopštavaju iz glavnog grada.

Navode da je u cilju preventive i njegovanja zdravih životnih navika, stručno i ljubazno osoblje BENU apoteka uručilo posjetiocima i poklone u vidu suplemenata iz njihovog asortimana.

Sugrađanima je prezentovana i Gradska senior kartica koja je namijenjena penzionerima i građanima starijim od 65 godina i uz koju je moguće ostvariti popuste u toku mjeseca, i to 5 % na asortiman koji je lijek, a 10 % na ostali asortiman u Benu apotekama u Podgorici. Gradska Senior kartica važi i za druge društveno odgovorne kompanije. Istovremeno, za sve onkološke pacijente dijeljene su i Kartice prednosti koje će im pomoći da pri posjeti službama i organima lokalne samouprave izbjegnu eventualne gužve i čekanje u redovima.

“Briga o sebi je svaka pozitivna  aktivnost koju radimo, kako bismo se pobrinuli za mentalno, emocionalno i fizičko zdravlje. Iako ova gotovo školska definicija u teoriji zvuči jednostavno, veliki odziv na jučerašnjoj manifestaciji dokazao nam  je da se polako, ali sigurno naši sugrađani vraćaju pravim aktivnostima, prirodi i očuvanju svog zdravlja”, dodaju iz Glavnog grada.

Glavni grad će i u narednom periodu nastaviti sa sličnim aktivnostima u cilju promovisanja, prevencije i očuvanja zdravlja građana Podgorice.

VEZANE VIJESTI:

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

© Gradski Portal 2021. - All rights reserved

Dokumenta