Mandić: Izbor direktora policije ne bi smio da uruši parlamentarnu većinu

Foto: skupština.me

Foto: skupstina.me

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić istakao je da situacija sa Vlade Crne Gore i izbor direktora policije ne smije biti tema koja može da sruši parlamentarnu većinu.

On navodi da je imalo sličnih situacija i u prethodnim vladama.

„Kompromis je bitan. Odluka Vlade je donijeta u skladu sa Zakonom i Ustavom“, kazao je Mandić na konferenciji za medije nakon prekinute sjednice Skupštine na zahtjev Demokrata, koji su nezadovoljni izborom v.d. direktora Uprave policije.

„Živjeti sa razlikama i nesporazumima sastavni je dio života. Iz toga izlaze sporazumi. Naša parlamentarna većina koja ima sjajne rezultate od penzionera do nezaposlenih, kao i ljudi koji su željni pravde i čekaju da uradimo još dobrih stvari. Moja želja je da izađemo sa sporazumom da nas učini jačim. Doći ćemo do rješenja koji će učiniti rad uspešnijim i ne želim da bilo koji građanin shvati događaj sa Vlade kao nešto dramatično. To je demokratija. Uradićemo sve da postignemo cilj za koji smo se obavezali i to je naša i želja NSD“. kazao je Mandić.

Na pitanje Gradske RTV da, kao političar sa dugim stažom, prokomentariše da li se premijer umiješao u rad ministra unutrašnjih poslova, Mandić nije želio da odgovori, navodeći da će upravo o tome govoriti na sastanku.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments