Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je Uskrs nadbiskupu barskom monsinjoru Roku Đonlešaju, biskupu kotorskom monsinjoru Ivanu Štironji i svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti, uz želju da praznik provedu u zdravlju, miru i sreći sa najmilijima.

– Najuzvišenija ideja kojoj svi na ovom svijetu treba da stremimo jeste suživot oličen u bratskoj ljubavi, slozi i razumijevanju sa najbližima i upravo to je simbolika ovakvih velikih praznika. Hrišćanstvo nas uči da jedino praštanje, pomirenje i požrtvovanje za bližnjeg mogu izgraditi uspješnu i stabilnu zajednicu, a Crnoj Gori je takva moralna obnova potrebna – kazao je Mandić.

Kako bi stvarali bolju budućnost ove zemlje svi moramo dati svoj doprinos na putu iscjeljenja i pomirenja, čiji će rezultat biti jedno skladnije, sigurnije i naprednije mjesto za život svakog našeg građanina, dodaje se u čestitki.

– Uvjeren sam da zajedničkim radom možemo ostvariti takve rezultate. Primite izraze mog dubokog poštovanja, sa nadom da ćemo na vrijednostima Hristovog vaskrsenja razvijati međusobno povjerenje i stabilno društvo – poručio je Mandić.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta