Mandić: 28. saziv Skupštine za tri mjeseca postigao ključne rezultate

Foto: skupstina.me

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić kazao je da 28. saziv tog tijela za samo tri mjeseca postigao je ključne rezultate, koji su u prošlosti, prema njegovim riječima, “bili nedostižni za brojne prethodne sazive”.

Mandić, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, održao je danas sastanak sa Antoni Smitom, izvršnim direktorom Vestminsterske fondacije za demokratiju.

U saopštenju za medije navodi se da Mandić je Smitu poželio dobrodošlicu, ističući da je od izuzetne važnosti za Skupštinu Crne Gore da ima dobru saradnju sa Vestministerskom fondacijom za demokratiju.

Mandić je Smita upoznao sa aktuelnom političkom situacijom, apostrofiravši da je 28. saziv Skupštine za samo tri mjeseca postigao ključne rezultate, koji su u prošlosti bili nedostižni za brojne prethodne sazive.

Navodi se da Smit se Mandiću zahvalio na izvdojenom vremenu, čestitajući mu na njegovom zalaganju koje je, kako je kazao, evidentno i izuzetno važno za rad i rezultate koje postiže parlament.

Komentarišući rezultate koje je postigao 28. saziv Skupštine, Smit je istakao da se “oni mogu vezati za političko liderstvo i viziju zajedništva Mandića”.

Izvršni direktor VFD-a je na samom kraju istakao uvjerenje da će se napredak nastaviti istim tempom i da će Crna Gora ostvariti svoj ključni spoljnopolitički cilj pristupanja EU.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments