Maksimović: Nagrada predstavlja potvrdu mog rada

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Karatistkinja Jelena Maksimović dobitnica je nagrade za najboljeg sportistu Podgorice za 2021. godinu. Na ovu nagradu je izuzetno ponosna jer ista predstavlja svojevrsnu potvrdu napornog rada koji je iza nje, kazala je Maksimović gostujući u emisiji “Lice Podgorice” na Gradskoj TV.

“Treniram karate već 15 godina, i taj period je obilježilo mnogo odricanja, jer kada se aktivno baviš sportom, onda gotovo da nemaš vremena za privatni život”, navela Maksimović.

Uprkos povredama, pandemiji koronavrusa koja je uslovila održavanje treninga onlajn, kao i drugih okolnosti, Maksimović je održala sjajnu formu i nastavila da niže uspjehe.

“Tokom ove godine bilo je manje takmičenja zbog epidemiološke situacije. Osvojila sam dvije zlatne medalje na državnim takmičenjima – u pojedinačnoj i ekipnoj kokurenciji, a na Evropskom prvenstvu sam osvojila treće mjesto”, kazala je Maksimović.

Govoreći o sportu u Crnoj Gori, ocijenila je da se u našoj zemlji ne ulaže dovoljno u karate, iako su rezultati karatista odlični.

“Ne ulaže se onoliko koliko bi tebalo, kada se uzme u obzir koliko medalja našoj zemlji donose karatisti. Trudimo se svim srcem, nastupamo za našu državu i pod našom zastavom”, ističe Maksimović.

Mladima koji ulaze u svijet karatea, poručuje da pokušaju da što više uživaju u ovom sportu, da se izbore sa pritiscima, i da ne odustaju.

VEZANE VIJESTI:

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

© Gradski Portal 2021. - All rights reserved

Dokumenta