NAJNOVIJE

Izmjenama Odluke o kriterijumima za utvrđivanje uslova za sticanje crnogorskog državljanstva koje planira da usvoji na sjutrašnjoj sjednici Vlada priprema još jednu veliku prevaru, inženjering i utire trag za konačno uništavanje bića Crne Gore i njene građanske stabilnosti, saopštila je danas Liberalna partija.

U toj stranci ističu da se ostvaruje ono na što su odavno upozoravali – pokušaj legalizovanja regionalnih uticaja na Crnu Goru i pokušaj mijenjanja njene nacionalne slike u interesu velikodržavnih projekata iz regiona.

“Glavni izvođači ovih prljavih radova čiji se ideolozi odavno znaju su Zdravko Krivokapić i Dritan Abazović kao njegova desna ruka. Ova dva političara bez ikakve podrške i legitimiteta i među narodom pa čak i među svojom koalicijom u Skupštini, hoće na silu da mijenjaju biće Crne Gore. Mi im poručujemo da im to neće proći”, naglasili su Liberali.

Iz te partije poručuju da su džabe pravili razne predstave i dimne zavjese sa smjenom Vladimira Leposavića i konstruisanjem drugih afera koje su, kako kažu, očigledno poslužile samo kao paravan iza kojeg se kriju mnogo opasnije namjere koje pokušavaju da provuku iza leđa javnosti.

“Dok se javnost bavi marginalnim advokatima SPC koji su trenutno ministri u Vladi, ista ta Vlada zakucava eksere u kovčeg građanske Crne Gore i crnogorske Crne Gore koji joj odavno pripremaju. Kada bi Crna Gora i njen narod bili zaista nepametni kako to govori Abazović, i kada bi bili tikva bez korijena i bez razuma, možda bi im ova prevara i prošla”, ističu Liberali.

Poručuju Krivokapiću, Abazoviću i ostalima u Vladi, da se ne igraju sa sudbinom Crne Gore, koju iz dana u dan sve više zatiru i ojađuju naopakim odlukama.

“Nemojte pokušavati ono što nikom nikada nije palo na pamet, da nacionalnim inženjeringom pravite sebi većinu uvozeći neki drugi narod kroz zakon o državljanstvu, jer vam ovaj vaš ne valja. Gospodo, nije problem u narodu nego u vama. Kako je davno poručio Njegoš, ne haje Crna Gora za takve, svi oni biše i prođoše, a Crna Gora osta u svojoj volji i slobodi”, zaključili su iz Liberalne partije.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta