Foto: LP

Nakon današnje najave premijera Krivokapića da će tražiti razrješenje ministra pravde Vladimira Leposavića, zahtijevamo da ostavke podnesu i svi oni vladini funkcioneri i političari koji su otvoreno pružali podršku Leposaviću i branili ga u, ispostavilo se na kraju, ipak pogrešnom djelovanju i štetnom za Vladu i državu, saopšteno je iz Liberalne partije.

Oni opominju da je sve ovo potvrdio i sam premijer, te da bi bilo  nečasno i licemjerno od onih koji su govorili da je ministar u pravu ili da nije kazao to što je kazao u oči javnosti, da zajedno sa njim odu sa svojih funkcija.

„Prvi primjer treba da da potpredsjednik Vlade Dritan Abazović kao najviši i najodgovorniji u hijerarhiji. Naime, Abazović je rekao ranije za RTCG da ministar pravde Vladimir Leposavić nije negirao genocid u Srebrenici i očigledno u oči ponovo lagao javnost, drsko smatrajući da treba da vjerujemo više njemu nego sopstvenim ušima i očima. Abazović na ovaj način nastavlja da ponižava dostojanstvo i razum građana koje već duže proglašava neinteligentnim, zaostalim i zaglupljenim narodom sa najmanjim IQ u Evropi i ne prestaje sa tim gnusnim uvredama sopstvenog naroda”, navedno je u saopštenju LP.

Iz ove partije ističu da bi u  svakoj drugoj državi i Vladi Abazović  bio javno osramoćen i za dugo skrajnut iz javnog života države a narod bi ga prezreo kao arogantnog političkog mainipulatora.

Oni smatraju da bi svi oni koji su zauzeli stranu Leposavića, trebalo da zajedno s njim napuste svoje pozicije.

„Osim Abazovića, prinipijelnost u svojim stavovima treba da pokažu i ostali koji su lagali građane i stali na stranu Leposavića tvrdeći da on nije rekao to što je rekao, i da odu zajedno sa njim. Naročito sada kada je to potvrdio i njegov nadređeni Zdravko Krivokapić”, zaključeno je u saopštenju

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta