Foto: CDM

Iz Liberalne partije Crne Gore poručili su da  Vlada nastavlja politiku terora i prijetnji prema građanima. Iz ove partije  poručuju da nakon što su uveli praksu da gaze građane službenim automobilima, nakon otvorenih i agresivnih prijetnji premijera građanima i prljave propagande režimskih medija prema demonstrantima koji nijesu saglasni sa politikom ove Vlade, sada zloupotrebljavaju policiju za vršenje pritiska.

Iz Liberala ističu da privođenje i procesuiranje mirnih demonstranata u Nikšiću klasični je pokušaj takvog pritiska i zastrašivanja naroda koji ne misli kako bi to vlast željela.

“Sa takvom praksom koja sve više uzima maha mora se pod hitno prestati. Sa tim su dobrim dijelom upoznati naši zapadni partneri a tek će biti informisani o aktuelnim i eventualnim budućim represijama Vlade Zdravka Krivokapića i ekstremističkih, nacionalističkih krugova. Isti oni koji su godinama blokirali Crnu Goru, napadali institucije, pokušavali pučeve i udare na državu te zveckali oružijem, sada bi da satanizuju i zabrane bilo kakav protest i prava koja su oni sami uživali godinama, preko svake mjere i zakonitosti”, navode u saopštenju.

Pozivaju nadležne da prestanu da zloupotrebljavaju institucije sistema za svoje političke ambicije i pritiske na narod, jer te institucije su u službi naroda a ne njegovi dželati.

“Niko u Crnoj Gori ne želi niti je želio ono što nam demonstrira ova Vlada”, zaključuju iz LP-a.

Izvor: CDM

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta