Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Liberalna partija pruža punu podršku zahtjevima prosvetara koji štrajkuju ispred zgrade Opštine u Budvi, saopštili su oni. Zahtjevi prosvjetara potpuno su opravdani i nedopustivo je da nijesu dobili nikakav odgovor, ocijenjeno je iz Liberalne, uz poruku da su spremni da pokrenu pitanje njihovog položaja i u Skupštini Crne Gore.

“Pozivamo zato Vladu Crne Gore da se pozabavi ovih problemom i odgovori na zahtjeve prosvetara a ne da ih ignoriše. Jedno od najvažnijih egzistencionalnih pitanja svakako je rješavanje stambenog pitanja, a ovi ljudi čekaju preko dvije decenije na ono što im pripada. Posebno treba biti senzibilan kada je u pitanju veoma važna kategorija našeg društva, prosvjetari, koji požrtvovano edukuju, obrazuju i usmjeravaju nove generacije i budućnost ovoga društva”, navodi se u saopštenju.

Kako poručuju, Crna Gora ne smije sebi dopustiti da najvažniji segmenti njenog društva ključni za njenu budućnost budu zapostavljeni na ovakav način, šaljući poruku nepouzdanosti i nerazumijevanja budućim generacijama koje treba da vode crnogorsko školstvo.

PRATITE NAS

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta