Liberalna partija obilježila Dan nezavisnosti

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Foto: LP

Liberalna partija obilježila je tradicionalno Dan nezavisnosti Crne Gore u Prijestonici, saopšteno je iz te partije. Delegacija liberala posjetila je Lovćen i Cetinje gdje je danas iznijeta najveća zastava Crne Gore u istoriji i prisustvovala velikom narodnom zboru na Ivanovim koritima, povodom velikog crnogorskog praznika.

“Tom prilikom položen je vijenac na Njegoševom Mauzoleju na Lovćenu u slavu boraca za nezavisnost Crne Gore kroz istoriju čija je kruna upravo 21. maj i obnova nezavisnosti Crne Gore,prije 15 godina. Delegacija LP sa predsjednikom Andrijom Popovićem na čelu, posjetila je i Njeguše”, piše u saopštenju LP.

Oni su obišli Palac dinastije Petrović-Njegoš gdje je takođe položen vijenac i odata je pošta dinastiji koja je vladala našom drzavom preko 200 godina.

“Liberali kao državotvorna partija, koja je prva podigla barjak slobode, crnogorski barjak još prije više od tri decenije, danas ostaje dosljedna i jasno orijentisana ka očuvanju nezavisne, građanske i slobodne Crne Gore. Njeni temelji snažni su, i ona će se izboriti sa svim izazovima kojima svjedočimo ovih dana. Iskrena posvećenost građana toj ideji, ljudi koji nose svoju državu u srcu i vole je, najbolja su garancija njenog daljeg napretka, evropskog puta i slobode”, zaključili su iz Liberalne partije.

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta