NAJNOVIJE

Foto: Rukometni savez Srbije

Armel Atinge je u četvrtak u Zrenjaninu protiv Srbije debitovala na golu Crne Gore, a sjutra od 18 sati imaće priliku da se dokaže pred domaćom publikom, u njoj poznatoj “Bemaks areni”, koja je kako su naveli ranije danas iz RSCG rasporadata i biće ispunjena do posljednjeg mjesta.

“Jedva čekam da igram u toj atmosferi. Želimo pobjedu i ostvarićemo pobjedu”, istakla je Atingre u najavi meča.

“Lavice” su prije četiri dana slavile u “Kristalnoj dvorani” (31:30) i osigurale prolaz na Evropsko prvenstvu, a u nedjelju će pokušati pobjedom i matematički da ovjere prvo mjesto na dva kola prije kraja kvalifikacija.

“Očekivale smo da će Srbija biti dobra i da će da se bore za pobjedu, ipak je to posebna utakmica. Očekujemo borbu i sjutra, a vjerujem da ćemo mi biti još bolje nego u prvom meču, jer igramo kod kuće, a znamo svi kakva je Crna Gora kod kuće”, poručila je golmanka Budućnost Bemaksa.

Tanja Ivanović takođe očekuje težak meč, ali raduje se punoj dvorani.

Foto: Rukometni savez Srbije

“Očekujemo težak i zahtjevan meč, ali raduje me što su karte već rasprodate i što će dvorana biti puna. Stvarno je predivan osjećaj igrati pred našom publikom i to će biti meč za uživanje”, kazala je ljevoruka “bombarderka” naše selekcije.

Crna Gora je u prvom poluvremenu bila bolja u Zrenjaninu, u nastavku mali pad, ali dva boda se pišu.

“Nije bilo lako igrati u Zrenjaninu pred njihovom publikom, ali počeli smo dobro i odbrana je bila na vrhunskom nivou. U drugom poluvremenu one su se vratile, pala je naša odbrana, ali svakako da smo osvojili dva boda i to je ono što mnogo raduje”, jasna je Ivanović koja je dodala:

“Jedan ili deset razlike svejedno je bitno je da smo osvojili dva boda. Nije nas Srbija iznenadila, svakako je sve na nama, kako mi uđemo u igru i kakva bude naša energija od toga će zavisiti i ishod utakmice. Srbija je kvalitetna ekipa i nismo baš mogli očekivati da će biti laka utakmica i sjutra idemo po nova dva boda”, zaključila je Tanja.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta