Search
Close this search box.

Uprava policije

Krivične prijave protiv četiri osobe zbog šumske krađe, napravili štetu od oko 4.500 eura

Policija je u Beranama podnijela krivične prijave protiv četiri osobe zbog sumnje da su u mjestu Konjsko, u državnoj šumi, počinili krivično djelo šumska krađa na štetu Uprave za šume Crne Gore, saopšteno je iz Uprave policije.
pixabay
Foto: Pixabay

„Naime, službenici Odjeljenja bezbjednosti Berane, su podnijeli krivične prijave protiv N.Dž (31) i R.R (20) iz Berana, zbog sumnje da su 24. marta u mjestu Konjsko u državnoj šumi, počinili krivično djelo šumska krađa na štetu Uprave za šume Crne Gore, u iznosu od 2.194,80 eura, kao i protiv Nj.K. (26) i N.J.(24) takođe iz Berana zbog sumnje da su 24. marta u mjestu Konjsko u državnoj šumi, počinili krivično djelo šumska krađa na štetu Uprave za šume Crne Gore, u iznosu od 2.351,74 eura“, istakli su iz policije. 

Osim toga, službenici Odjeljenja bezbjednosti Plav su po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu, podnijeli krivičnu prijavu protiv dvije maloljetne osobe starosti 14 i 15 godina, zbog sumnje da su počinili krivično djelo krađa u saizvršilaštvu, na štetu jednog pravnog lica.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments