Iz Vlade Crne Gore saopšteno je da Uprava za inspekcijske poslove uz službenike Uprave policije Crne Gore, podnijela krivičnu prijavu zbog nepoštovanja propisanih epidemioloških mjera objektu Vanilla Bar u Podgorici, te novčano kaznila kafe bar Biro u iznosu od 2.500 eura zbog nedozvoljenog sjedenja četri gosta za istim stolom. Vlada je najavila pojačanu kontrolu poštovanje kovid mjera.

„Sinoć je tokom nadzora Uprava policije u ugostiteljskom objektu “Vanilla bar” u Podgorica podnijela krivičnu prijavu zbog nedozvoljenog sjedjenja gostiju unutar lokala”, kazali su iz Vlade.

Ističu da je Turistička inspekcija u kafe baru „Biro”, zbog nedozvoljenog sjeđenja četiri gosta za istim stolom izrekla prekršajne naloge u ukupnom iznosu od 2.500 eura, shodno Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

„Inspekcijske službe apeluju na ugostitelje da poštuju važeće mjere protiv koronavirusa, a pojačan nadzor nastavlja se i u narednom periodu”, zaključili su iz Vlade.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta