Konkurs za podršku ženskom preduzetništvu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Foto: podgorica.me

Glavni grad Podgorica raspisao je peti po redu Javni konkurs za podršku ženskom preduzetništvu, usmjeren na preduzetnice i preduzeća u kojima su žene nosioci biznisa, odnosno, osnivačica ili jedan od osnivača i izvršna direktorica, sa prebivalištem/sjedištem na teritoriji Podgorice. 

Glavni grad je do sada, na ovaj način, podržao preko 40 preduzetnica, za šta je izdvojio 80.000 eura. Konkurs traje 45 dana od dana objavljivanja. 

Sredstva predviđena budžetom Glavnog grada za ovu godinu u iznosu od 20.000 eura biće raspoređena biznis planovima kojima se naročito podstiče ekonomski razvoj Podgorice, poljoprivrede i ruralnog područja, organske poljoprivredne proizvodnje i turizma. Maksimalan iznos dodijeljenih sredstava za biznis planove ne može iznositi više od 25% od ukupnog iznosa predviđenog budžetom Glavnog grada za podršku ženskom preduzetništvu. 

U saopštenju se navodi da kompanija, odnosno preduzetnica, može konkurisati za ukupan iznos ili dio sredstava za realizaciju aktivnosti iz biznis plana i dužna je da to naznači.

Preduzetnice koje žele da započnu sopstveni biznis ili planiraju razvoj poslovanja, prilažu, u zapečaćenoj koverti, dokumentaciju naznačenu u Javnom konkursu, objavljenom na sajtu Glavnog grada.

Iz Glavnog grada su pozvali sve zainteresovane preduzetnice da se prijave na Konkurs i iskoriste ovaj vid podrške.

Posljednje:

VEZANE VIJESTI

POSLJEDNJE:

VEZANE VIJESTI:

Dokumenta