Da li je tačno da je juče pet minuta uoči sjednice Vlade po ubrzanoj proceduri, pod tačkom interno, predata dokumentacija o zaduženju Crne Gore u iznosu od 650 miliona eura, zaobilazeći sve komisije i mišljenje javnosti, pitanje je koje je poslanik i potpredsjednik GP URA Miloš Konatar postavio premijeru Milojku Spajiću i ministrima 44. Vlade Crne Gore.

“Da li je tačno da je juče 5 minuta uoči sjednice Vlade po ubrzanoj proceduri, pod tačkom interno, predata dokumentacija o zaduženju Crne Gore u iznosu od 650 miliona eura, zaobilazeći sve komisije i mišljenje javnosti”, napisao je Konatar u objavi na mreži X.

Zašto se, pita on, ovo krije od građana i zašto se koristi situacija u bezbjednosnom sektoru da se, kako kaže, prikrije “ovo neodgovorno ponašanje prema javnim finansijama”?

“Da li su zbog ovoga su ukinuti prenosi sjednica Vlade? Da građani ne bi vidjeli što radite i kako donosite odluke, najčešće loše”, stoji u objavi Konatara.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta