Foto: Standard

Komunalni policajac R.O koji je uhapšen prije dva dana zbog sumnje da je obljubio djevojčicu od devet godina prebačen je u Istražni zatvor.

Dvadesetšestogodišnak čiji je identitet poznat redakciji portala Standard je, prema našim saznanjima, rođeni brat mladića koji je prije pet godina uhapšen zbog sumnje da je maltretirao bivšu djevojku tako što je pod pritiskom odveo iz škole i zaključao u podrum svoje zgrade na Starom aerodromu, gdje je tukao i zlostavljavao.

Istog dana je uhapšen i priveden pravdi.

Takođe, kako saznaje portala Standard, dvadesetšestogodišnjak koji je prethodnih dana uznemirio crnogorsku javnost brutalnim radnjama nad djevojčicom od devet godina i ranije je bio akter fizičkih nasrtanja na ženske osobe.

On je prije par godina u preduzeću u kojem je nekada bio zaposlen nekoliko puta ošamario koleginicu zbog čega je udaljen sa tog posla.

Podsjećanja radi, R.O. je nakon što mu je određen pritvor do 30 dana, sproveden u istražni zatvor.

Njega je saslušao sudija za istrage i donio rješenje o pritvoru.

Kako je objavila Nova M, osumnjičeni je priznao krivično djelo.

Oni navode da se sumnja da je presreo djevojčicu u jutarnjim časovima u podgoričkom naselju Stari aerodrom, odvukao je u obližnji portun gdje ju je dodirivao. Djevojčica je dozivala pomoć, ali bezuspješno.

Izvor: Standard

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta