Foto: GG

Koalicija Za budućnost Podgorice ostaje posvećena predanom radu i odgovornom odnosu prema građanima Podgorice.

Kao što je poznato, u koalicioni aranžman sa svim subjektima sadašnje lokalne vlasti, nakon izbora 2022. godine, ušli smo sa jasnom vizijom i čistim namjerama, uvažavajući međusobne političke, ideološke i programske razlike. Na istim principima, spremni smo da uvažimo i nove okolnosti, nastale kao rezultat političkog raslojavanja partija većine – saopštili su iz ZBCG.

Ističi da od svih koji žele da im budu partneri u projektu razvoja i napretka Glavnog grada, zahtijevamo samo jedno – odgovoran odnos prema obavezama koje su nam građani povjerili.

S tim u vezi molimo sve političke subjekte većine, da u okviru sopstvenog legitimnog političkog pozicioniranja, ni na koji način ne dovode u pitanje normalan rad lokalnih organa, u prvom redu Skupštine Glavnog Grada – naveli su iz ovog političkohg subjekta.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta