Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Uprkos nezapamćeno lošoj atmosferi tokom izbornog dana, koja je obilovala scenama i pritiscima, kakve crnogorska javnost nije imala priliku da vidi, koaliciona lista “Prava stvar, Nastavljamo domaćinski za Šavnik” na dva biračka mjesta postigla je sjajan rezultat koji je bolji od naših oponenata, saopšteno je iz koalicije. 

“Ovaj podatak najbolje govori u prilog tome da građanke i građani Šavnika nijesu pokleknuli pred najezdom destruktivaca, koji ne mogu da podnesu istinu da će ponovo izgubiti u Šavniku, a koji su svoje mjesto našli u redovima Demokratskog fronta i Demokrata. Upravo oni koji su vinovnici pravnog nasilja i koji su počinili brojna krivična djela na preostala tri biračka mjesta, će takođe biti brutalno kažnjeni od strane naših sugrađana, što će se i potvrditi u nedjelju.

Najiskrenije žalimo zbog toga što su primitivci ponovo uspjeli da svojim neprimjerenim ponašanjem obesmisle izborni proces, ali i najsrdačnije zahvaljujemo našim sugrađankama i sugrađanima koji sudbinu svog grada ne žele da prepuste onima koji su ponovo demonstrirali manjak elementarne kulture i odsustvo demokratskog kapaciteta”, dodaju u saopštenju.

Duboko su, kažu, uvjereni da će, onda kad se obezbijede uslovi za to, ostvariti još jednu ubjedljivu pobjedu u Šavniku.

“Te da ćemo nastaviti domaćinski da razvijamo ovaj grad, jasno poručujemo da ćemo i njih koji svojim činjenjima ne pokazuju dobronamjernost prema ovoj opštini, kroz svoje djelovanje, nastaviti da učimo političkoj i demokratskoj kulturi”, zaključuju u saopštenju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta