Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
prava stvar

Foto: Prava stvar koalicija

Koalicija DPS, SD, SDP, LP “Prava stvar – Za Tivat svih nas”, koja je, sa 12 osvojenih mandata pobjednička lista na lokalnim izborima u Tivtu, uputila je pozive na razgovore i dogovore o postizbornoj saradnji.

“Sa ciljem da Tivat dobije stabilnu vlast, funkcionalnu lokalnu samoupravu i stručnu i operativnu lokalnu upravu, poziv smo uputili i razgovarali sa Hrvatskom građanskom inicijativom. Naš stav da pozovemo liste koje dijele vrijednosti građanskog društva i bliske izborne programe rezultirao je pozivom na saradnju i razgovorom sa Bokeškim forumom”, naveli su iz ove koalicije.

Zvaničan poziv uputili su i Krtoljskoj listi, smatrajući, kako navode, ovu listu osvježenjem na političkoj sceni Tivta i listom sa vizijom i ciljevima koji su bliski našem zajedničkom cilju, a to je Tivat svih nas, Tivat po mjeri svih njenih građana,Tivat sa razvojnim potencijalom koji je neophodno realizovati na način i po principima održivog razvoja.

“Koristimo priliku da uputimo otvoreni poziv onim političkim subjektima, koji su učesnici izbora u Tivtu a u našoj inicijativi prepoznaju širinu političkog pristupa, mogućnost da učešćem u njoj doprinesu stabilnosti i potrebi budućeg političkog djelovanja i neophodnog kompromisnog pristupa u cilju omogućavanja uspješnog razvoja našeg grada.

Ono što poručujemo svim građankama i građanima Tivta je da na tom putu ka dogovoru i saradnji koalicija DPS, SD, SDP, LP, na čelu sa nositeljkom naše liste, nijednog trenutkafunkcijeu lokalnoj samoupravi ne stavlja na listu svojih prioriteta, već naprotiv,nudi potencijalnimkoalicionim partnerima mogućnost da kroz prihvatanje istih pokažu i u narednom četvorogodišnjem mandatu dokažu svoju političkuodgovornost i ozbiljnost kao i sposobnost upravljanja gradom.

Koalicija DPS, SD, SDP, LP kao najjača lista lokalnih izbora, biće pokretač, snažna podrška i pouzdan partner uspješnog zajedničkog razvoja Tivta”, zaključuje se u saopštenju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta