Foto: DNP

Predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu, Milan Knežević, najavio je da će inicirati saslušanje ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića.

– Obavještavam ministra Sekulovića poznatijeg kao Batistuta, da ću zbog prebijanja Raja Čanjaka oficira VCG od strane Komita, uz prećutno saučesništvo policije, inicirati njegovo saslušanje na Odboru za bezbjednost. Ako neko treba da podnese ostavku onda je to Batistuta – objavio je Knežević.

Knežević se oglasio nakon što je jedan od korisnika na Tviteru, potpisan kao Rajo Čanjak, a koji se predstavio kao oficir Vojske Crne Gore, uz objavljenu fotografiju naveo da su on i još jedan pripadnik VCG pretučeni od strane demonstranata u Bogetićima tokom jučerašnje blokade.

– Poštovani gdine premijeru, samo da znate da nije Vaša ćerka jedina imala neprijatnosti danas, većsam ja kao oficir Vojske ove države i jošjedan pripadnik Vojske pretučeni od strane crnogorskih komita naočigled policije u mjestu Bogetiće. Može li biti gore isramotnije od ovoga – naveo je Čanjak.

Izvor: Pobjeda

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta