Kevin Spejsi se vraća na veliko platno nakon 5 godina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Pet godina nakon što je Kevin Spejsi bukvalno izbačen iz Ridli Skotovog filma All the Money in the World, ali i serije House of Cards, slavni glumac će ponovo imati ulogu u jednom visokobudžetnom ostvarenju.

Dobitnik Oskara za film American Beauty planira da se pojavi u filmu 1242 – Gateway to the West, njegovom najvećem projektu još od 2017, godine u kojoj su isplivale optužbe za seksualno uznemiravanje na račun ovog svojevremenog veoma voljenog holivudskog glumca.

U pitanju je istorijska dama o Batu-kanu, unuku Džingis-kana, koji je sredinom 13. veka bio na čelu zapadnog dela mongolskog carstva. On je ostvario velike vojne pobede u bitkama protiv Persijanaca i Kineza, nakon čega je dobio zadatak da teritoriju mongolskog carstva proširi i na starom kontinetu. Spejsi u filmu tumači kardinala Sezariona, koji je od Pape dobio zadatak da stigne u mađarsko utvđenje Estergom i pomogne odbrani hrišćanske civilizacije od osvajača iz Azije.

Ostale uloge u filmu tumače veterani Erik Roberts, Kristofer Lamber, Terens Stemp, kao i mlade nade Dženeviv Florens i Džeremi Nojmark-Džouns. Film 1242 – Gateway to the West će početi da se snima u Mađarskoj i Mongoliji od oktobra ove godine, a njegova režija je poverena Piteru Šušu.

Izvor: IndieWire

VEZANE VIJESTI:

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | PIB: 03328139 | Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

© Gradski Portal 2021. - All rights reserved

Dokumenta