Iz Kliničkog centra Crne Gore obavještavaju javnost da je došlo do pucanja glavne vodovodne cijevi u krugu Kliničkog centra Crne Gore što je  izazvalo otežano vodosnadbijevanje.

“Služba za inžinjering i tehničko održavanje KCCG je odmah reagovala i u saradnji sa interventnom ekipom Vodovoda i kanalizacije Podgorica intenzivno radi na sanaciji nastalog kvara. Budući da je navedeni kvar izazvao smanjeni pritisak snadbijevanja vodom u našoj ustanovi, te samim tim i dovoljne količine za medicinske aparate u operacionim salama, u cilju bezbjednog zbrinjanjavnja pacijenata sa hitnim stanjima, trenutno smo obustavili elektivni, odnosno, planirani program”, navode iz KCCG.

Naglašavaju da će se i dalje bezbjedno izvoditi sve hitne intervencije, a prema informacijama sa kojim  u ovom trenutku rasplažu očekuju brzo otklanjanje kvara nakon čega će KCCG, maksimalnim angažovanjem zaposlenih, nastaviti sa redovnim procesom rada.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta