Uncategorized

Katić i Samrdžić čestitali Vaskrs: Neka praznik života i nade donese oporavak svakom domu

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti, sveštenstvu, monaštvu i svima koji Vaskrs slave po julijanskom kalendaru čestitamo najveći hrišćanski praznik, u ime Opštine Herceg Novi i svoje lično ime, poručuju predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i predsjednik Skupštine opštine Nikola Samrdžić.

Prema njihovim riječima, slavljem Hristovog Vaskrsenja slavi se svetost ljudskog života.

“Protekle godine, više nego ikada ranije, uvidjeli smo koliko je svaki čovjek krhk i zavistan od ljubavi drugih, sloge i zajedništva. U vremenu kada se od nas traži fizička distanca i poštovanje pravila kojima štitimo sebe i svoje najbliže, shvatili smo da je od najveće važnosti da duhom budemo bliski jedni drugima, ujedinjeni u borbi za opšte dobro”, navode Katić i Samrdžić.

Kako dodaju, neka radost vaskrsenja još jednom pozove da svako svojim primjerom svjedoči pobjedu života, ljubavi i solidarnosti.

“Proslavite Vaskrs u miru i blagostanju sa svojim najbližima. Želimo da ovaj praznik nade donese oporavak svakom domu, a u svakoj duši vaskrsne čovjekoljublje, dobročinstvo, pravičnost i vjeru u pobjedu dobra nad zlim. Hristos vaskrse!”, zaključuju iz Opštine Herceg Novi.

Povezani članci

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Dokumenta