NAJNOVIJE

Foto: Gradski.me

Gradsko preduzeće Čistoća i Inicijativa „Zeleni talas“, pokrenuli su projekat „Akceleracija“ kako bi edukovali građane Podgorice o pravilnom odlaganju otpada. Osmišljen je, kako je poručeno, kao niz radionica koje će biti organizovane u vrtićima, školama i mjesnim zajednicama.

Projekat „Akceleracija“ počinje sjutra i, kako je naglašeno, trajaće do kraja aprila.

“Biće održane 24 edukativne radionice sa djecom i starijim grđanima. Ubrzaćemo proces edukacije po pitanju odgovornog upravljanja otpadom“, kazao je Ilija Kaluđerović iz inicijative Zeleni talas.

Sistem sakupljanja otpada u Podgorici nije dobar, istakao je Kaluđerović i dodao da će realizacija projekta pozitivno uticati na poslovanje Čistoće.

„”Zeleni talas“ je zadužen za edukaciju, a Čistoća je naša logistička pomoć, svakako u dijelu edukacije biće uključeni zaposleni u Čistoći. Mi ćemo kroz naš dobro pripremljen sistem, osnažiti zaposlene da održavaju sami edukacije“, kazao je Kaluđerović.

Krajnji rezultat biće čistiji i uredniji grad, zaključio je Kaluđerović.

Pogledajte prilog iz Dnevnika Gradske TV:

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta