Search
Close this search box.

Kadeti zauzeli četvrto mjesto u Staroj Pazovi, Kavaja: Žao mi je što je uloženi trud momaka na ovom turniru ostao bez rezultata

Foto: FSCG

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore osvojila je četvrto mjesto na Memorijalnom turniru ,,Miljan Miljanić“ u Staroj Pazovi.

„Sokoli“ su danas poraženi od Sjeverne Makedonije rezultatom 2:1 u meču u kojem su vodili i propustili veliki broj prilika. To je drugi poraz na turniru za Crnu Goru, nakon onog od Bugarske u utorak (2:0).

„Znamo da se kaže da, kada se u jednoj utakmici promaši šansa, da se to kažnjava. Ako bismo se vodili time, nakon viđenog danas trebali bismo biti kažnjeni za narednih nekoliko utakmica. Sve ostalo pada u vodu, iako te šanse nijesu došle same od sebe, nego kao plod dobre igre i pritiska na rivala, ali u fudbalu se broje golovi. Žao mi je što je uloženi trud momaka na ovom turniru ostao bez rezultata“, kazao je selektor Radovan Kavaja.

Crna Gora je povela u 16. minutu pogotkom Matije Jovanovića. Prije toga, Andrija Vukoje je tri puta bio u dobroj poziciji da postigne gol, a jednom je neprecizan bio Alan Kastrat.

I nakon vođstva, ,,sokoli“ su bili u ofanzivi, pa izgledne šanse nijesu iskoristili Jovanović i Vuk Pavićević. Na drugoj strani, rival je bio konkretan, pa je u 40. minutu pogodio Martin Gjorgijev poslije nespretne reakcije defanzivaca naše ekipe.

U nastaku su šanse promašivali Vukoje, Kristijan Jovović i Novak Fatića, a tresla se samo mreža ,,sokola“. I to pri autogolu Alekse Perišića u 54. minutu.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments

Najnovije

Povezani članci