Search
Close this search box.

Kabinet premijera: Rudović saopštio notornu neistinu – Amandmani u vidu komentara na zakone dostavljeni prije dva mjeseca

Imajući u vidu da su večeras, tokom televizijskog gostovanja, iznijete neistine od strane jednog javnog funkcinera, Kabinet predsjednika Vlade ima potrebuda reaguje u cilju istinitog informisanja.
Foto: Vlada CG

“Naime direktor Direktorata za medije u Ministarstvu kulture i medija Neđeljko Rudović u jednoj televizijskog emisiji ustvrdio je da “Ministarstvo kulture i medija nikada nije vidjelo amandmane na medijske zakone koje je Evropskoj komisiji (EK) uputio Kabinet premijera” – što predstavlja notornu neistinu”, saopšteno je iz Kabineta premijera.

Kako za navedeno postoje i dokazi u vidu zvanične korepsondencije elektronskom poštom povodom komentara i sugestija Kabineta za zakone, ostaje, navode oni u saopštenjum nejasan razlog ovakvog istupa trenutnog direktora Direktorata.

“A čak i to, pored sastanaka kojima su prisustvovali i predsjednik Vlade i ministarka kultre i medija”, naveli su oni.

Istini za volju, nepostupanje Ministarstva ovim povodom, iz, kako su kazali, ma kog razloga, to zasigurno ne može biti.

“Svakako, Kabinet predsjednika Vlade još jednom apeluje na odgovornost u javnim nastupima, a shodno prioritetima o konkretnom više nakon sjednice posvećene IBAR-u”, zaključuju iz Kabineta premijera u reagovanju.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments