gradski

NAJNOVIJE

Foto: Gradski.me

Gradsko preduzeće „Tržnice i pijace“ raspisalo je javni poziv za davanje u zakup 40 tezgi za prodaju mješovite robe na pijaci na Ćemovskom polju.

PR te kompanije Biljana Jovović je, u emisiji “Lice Podgorice” na Gradskoj RTV, istakla da je za zakup tezgi predviđen popust, kao i da je poziv otvoren do ponedjeljka, u 10 sati.

“Glavni grad uložio je značajan novac kako bi ponuda na buvljaku i stočnoj pijaci bila upotpunjena. Svi zainteresovani mogu da pribave potrebna dokumenta, ponuda treba da sadrži osnovne podatke sa cijenom, za pravna lica potreban je izvod iz CRPS, kopija tog rješenja. Procedura je vrlo jednostavna, uslovi su definisani javni pozivom, koji se može naći na sajtu trznica, pijacepg.me”, kazala je Jovović.

Za zakup tezgi, dodaje, obezbijeđen je popust.

“Odbor direktora je donio odluku da za 40% umanji cijenu kako bismo pokrenuli pijacu i pomogli privrednicima da počnu sa radom. Minimalna cijena je 8eura po kvadratu, tezge imaju oko 15 kvadrata, tako da se tezga može zakupiti za 150 eura”, istakla je Jovović.

Poziv je otvoren do ponedjeljka u 10 sati i biće ponovljen ukoliko dio tezgi ne bude izdat, poručila je Jovović.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta