Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Foto: FSCG

Stevan Jovetić nije igrao protiv Bosne i Hercegovine u junu u Podgorici (1:1), sjutra od 20.45 sati mogao bi s kapitenskom trakom da predvodi fudbalsku reprezentaciju Crne Gore u vjerovatno odlučujućem meču u B3 grupi Lige nacija.

Jo-Jo se nedavno oporavio od povrede, pitanje je da li je spreman za 90 minuta.

“Osjećam se super”, kazao je Jovetić.

Kakav utisak nosiš iz prvog meča sa ,,zmajevima“?

“Gledao sam prvi meč, mislim da je bila korektna utakmica u kojoj je BiH imala veći posjed, ali imali smo i mi šanse. Očekujem divnu atmosferu i dobar meč, neka bolji pobijedi”, rekao je napadač Herte.

Domaći novinari pitali su ga koliko će ga još dugo ,,držati“ motiv da sa Crnom Gorom ode na veliko takmičenje.

“Vjerujem da možemo to da uradimo. Imamo dobre šanse, odličnu ekipu i selektora, vjerujem da će se i nama ,,namjestiti“. Svaki od momaka je imao dosta bitnih utakmica u karijeri i znam da će i za ovaj izazov biti spremni”.

U Zenici se očekuje prijateljska atmosfera, kao i u Podgorici.

“Uvijek treba da bude toga. Mi igrači imamo odlične odnose, treba sve da protekne u sportskom duhu”, naglasio je Joveta.

“Bosna i Hercegovina ima bod prednosti, ući će malo rasterećenije, ali to može da bude mač s dvije oštrice”.

Jovetić je rekao da se nije čuo s Edinom Džekom, kapitenom BiH, te da je spreman za svaku varijantu, pa i onu u kojoj bi bio manje na protivničkoj polovini.

“Igrao sam mnogo utakmica gdje smo bili u podređenom položaju. Sve zavisi od zahtjeva koje donese utakmice, ali znamo da moramo da budemo spremni na sve”, zaključio je Jovetić.

Pobjeda

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta