Foto: KK Budućnost Voli

Trener Budućnosti Voli Vladimir Jovanović kazao je da je njegov tim jakom odbranom u nastavku slomio otpor Splita.

Poslije plus pet na poluvremenu, “plavi” su treću četvrtinu dobili 24:6 i riješili utakmicu.

“Spremali smo se ozbiljno za Split. Znali smo sa kakvim kvalitetom raspolažu. Odigrali smo drugo poluvrijeme sa više intenziteta u odbrani. Momci su bili na nivou zadatka i na kraju je utakmica završena kako smo htjeli”, rekao je Jovanović.

Budućnost je primila 41 poen u prvom dijelu. Tada se moglo vidjeti da ekipa nije uigrana jer je malo vremena provela zajedno tokom priprema.

“Nedostatak zajedničkog rada dovode do nekih problema. Ne bih rekao da momci nisu htjeli ni u jednom trenutku. Jednostavno u ovom trenutku greške se dešavaju zbog neuigranosti. Momci treniraju tek 10 dana zajedno, a oni treniraju već dva mjeseci. Teško je očekivati da budu u formi kakvu bi imali da smo krenuli, kada smo trebali”.

Jovanović je pohvalio svoje izabranike zbog odnosa prema obavezama u klubu.

“Ne mogu da kažem nijednu lošu riječ za ove momke. Oni su tu, rade jako dobro. Preko mjesec su trenirala samo četiri igrača. Siguran sam da je ovo jako dobra grupa momaka. Kroz treninge sam siguran da ćemo napredovati”, zaključio je Jovanović.

U sljedećem kolu ABA lige Budućnost Voli će 10. oktobra gostovati Crvenoj zvezdi.

CdM

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me

Dokumenta