Search
Close this search box.

Jovanović o formiranju vlasti u Budvi: Nećemo razgovarati sa NSD i DPS

Nakon što je Ustavni sud odlučio o žalbama u izbornom procesu i Opštinska izborna komisija 7.juna proglasila konačne rezultate izbora i utvrdila broj osvojenih mandata, stekli su se uslovi za otvaranje političkog dijaloga o formiranju vlasti, kazao je nosilac liste "Budva naš grad" Nikola Jovanović.
Foto: Media biro“Izborna volja građana Budve je jasna i nedvosmislena i u tom smislu naša izborna lista “ Budva naš grad-Nikola Jovanović” osvojila je pojedinačno najveći broj mandata i time stekla puni legitimitet da predvodi proces uspostavljanja vlasti”, navodi Jovanović na Fejsbuku.

U izbornoj konkurenciji gdje je učestvovalo 9 izbornih lista i ukupno 21 politički subjekt, naš rezultat je, navodi on, time višestruko značajan i predstavljamo novi trend u političkom životu Crne Gore.

“Razgovore ćemo voditi isključivo na principima i izbornom programu koji su građani podržali. Jasno smo u izbornoj kampanji saopštili ko za nas nisu poželjni koalicioni partneri i nećemo odstupiti od javno date riječi, zbog čega nećemo voditi razgovore sa NSD i DPS”, rekao je Jovanović.

Jovanović je kazao da postoji jasna matematička i održiva većina za uspostavljanje vlasti u Budvi.

Ostavite komentar

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments