Posljednja dešavanja na političkoj sceni Crne Gore dodatno nas tjeraju na odgovornost pred građanima. Uvijek moramo imati na umu činjenicu da smo 30. avgusta dobili šansu, koju nemamo prava da prokockamo. Zato otvoreno i javno pozivam sve koalicione partnere, kao i premijera Zdravka Krivokapića da odustanemo od polemika, teških riječi, rasprava u medijima i nepotrebnih nesuglasica, saopštio je predsjednik Socijalističke narodne partije SNP Vladimir Joković.

Joković smatra da treba jačati povjerenje i zajedništvo i da ne postoji Vlada koje može funkcionisati bez većine:

“Kao što ni većina nema smisla bez direktne i otvorene podrške Vlade”.

Joković je naveo da Demokratska partija socijalista DPS želi nestabilnost i haos.

“U toj prljavoj igri podjela ne smijemo biti akteri. Zarekli smo se na jedinstvo, izgradnju pravne države, otvorenu borbu sa korupcijom i kriminalom i otvaranje novih radnih mjesta. Moramo ostati dosljedni obećanjima datim uoči i odmah nakon izbora”, navodi se u saopštenju predsjednika SNP.

On navodi da je različitost mišljenja je očekivana i normalna, ali da prepucavanja i nesuglasice neće građanima donijeti dobro.

“Moramo pokazati i dokazati da smo vrijedni povjerenja koje smo zadobili na poslednjim izborima. Još jednom pozivam na smirivanje tenzija. Pokažimo odgovornost, jako  je bitno da razgovaramo i da se dogovaramo, a sve u interesu Crne Gore i njene budućnosti”, saopštio je Joković.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta