NAJNOVIJE

Foto: Primorski portal

U susret predstojećim Skupštinama akcionara u privrednim društvima iz sektora pomorstva, Ministarstvo saobraćaja i pomorstva je u ime državnog kapitala pozvalo sve kandidate koji su zainteresovani za članstvo u Odboru direktora.

Kako najavljuju novi odbori direktora će biti imenovani u privrednim društvima: AD “Luka Bar”, AD “Marina Bar”, AD ” Barska plovidba” i AD “Crnogorska plovidba”. 

Javni poziv će biti otvoren do 18. februara 2024. godine, nakon čega će izabrati po dva najbolja kandidata za svaku pomorsku kompaniju. 

“Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane kadrove, koji svojim stručnim kvalifikacijama, dosadašnjim radnim iskustvom i referencama mogu odgovoriti izazovima da se prijave za poziciju člana Odbora direktora u jednoj od pomorskih kompanija”, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

Očekuju da je kandidat spreman da interes privrednog društva u svakom momentu mandata stavi ispred ličnog, političkog ili bilo kojeg drugog interesa.

Kako je saopšteni iz Ministarstva saobraćaja zainteresovani CV mogu poslati na na mail pomorstvo@msp.gov.me  .

Izvor: RTCG

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta