NAJNOVIJE

Foto: MPNI

Ministarka prosvjete nauke i inovacija Anđela Jakšić-Stojanović sastala se sa direktorkom Britanskog savjeta za Zapadni Balkan Kler Sirs i njenim saradnicama.

Sirs je, kako je saopšteno iz Ministarstva prosvjete, tom prilikom uručila poziv Jakšić-Stojanović, za učešće na dvadesetom Svjetskom obrazovnom forumu u Londonu koji će se održati u maju ove godine.

“Cilj ovog značajnog događaja, koji okuplja ministre i kreatore obrazovnih politika u oblasti obrazovanja, je produbljivanje međunarodnih veza sa ciljem povećanja produktivnosti približavanjem obrazovanja i poslovanja, tako da programi obrazovanja pripremaju učenike/ce za industrije budućnosti, te postavljanje temelja za reforme balansirajući tehnologije i digitalnu pismenost sa mekim vještinama”, navodi se u saopštenju Ministarstva.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta