Foto: BS
Predsjednik Bošnjačke stranke mr Ervin Ibrahimović ugostio je u u centrali partije u Rožajama ambasadora Republike Turske u Crnoj Gori Bariša Kalkavana i njegove saradnike.

Ibrahimović i Kalkavan su razmijenili mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori sa posebnim akcentom na proces reformi, u cilju snaženja demokratije u Crnoj Gori, ubrzavanja evropskih integracija i jačanja euroatlanskog savezništva kao ključnog partnerstva za Crnu Goru u aktuelnim geopolitičkim izazovima.

Ibrahimović se zahvalio ambasadoru Kalkavanu na posjeti i podršci i istakao da ga raduju odlični bilateralni odnosi između dvije prijateljske države.

“Raduje me da svjedočimo sve većem interesovanju turskih investitora za ulaganje u Crnu Goru. Privredna saradnja je od izuzetnog značaja i zajednički je cilj da turski investitori, kojih je sve više u Crnoj Gori, svoj kapital usmjere i na sjeveru države”, kazao je Ibrahimović.

On je ocijenio i dobru saradnju dvije države u oblastima kulture, obrazovanja, sporta i zdravstva.

Ambasador Kalkavan je kazao da je u prijateljskom razgovoru sa predsjednikom Ibrahimovićem, osim tursko-crnogorskih odnosa, bilo riječi i o stanju Bošnjaka u Crnoj Gori.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta