U Istražnom zatvoru Podgorica jutros su obavljeni pretresi jednog broja soba i prostorija koja koriste pritvorena lica, saznaje portal Dan.

Kako saznajemo, službenici zatvorske polčicije tokom ove kontrole nisu našli ništa što bi se vodilo kao nedozvoljen predmet.

– U sklopu redovnih aktivnosti jutros je organizovana pretres određenog broja prostorija u Istražnom zatvoru koje su namijenjene za smještaj pritvorenika. Aktivnost je uredno završena, a nakon čega su nastavljene ostale redovne aktivnosti u ovoj organizacionoj jedinici. Nije bilo nedozvoljenih predmeta – potvrdio je za portal Dan pomoćnik direktora UIKS-a Nebojša Janković.

Uprava zavoda za izvršenje krivičnih sankcija nastoji da redovno sprovodi aktivnosti u cilju održavanja reda i bezbjednoisti unutar zatvora.U to se ubrajaju i pretres zgrada koje su dio UIKS-a, a koji su usmjereni na eventualno pronalaženje i oduzimanje nedozvoljenih predmeta i stvari.

Izvor: Portal Dan

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta