U atriumu Capital Plaze danas u 19 sati biće otvorena izložba oldtajmera „Celebrating Cars 2023“.

Na otvaranju događaja obratiće se Igor Mitrić, selektor i organizator izložbe, Marina Knežević ispred Capital Plaze i predsjednik Oldtimer saveza Crne Gore, Branislav Velimirović.

Kako je najavljeno, posjetioci će, od srijede do nedjelje, imati priliku da vide neke od najinteresantnijih oldtajmera iz Crne Gore.

U nedjelju, 28. maja, pridružiće se i ekipa iz Cars and Coffee koja donosi nekoliko iznenađenja u vidu egzotičnih, sportskih automobila.

U sklopu izložbe, posjetioci će imati priliku da vide i kolekciju minijaturnih modela automobila koje izlaže “Mini auto”, dok će im se u nedjelju pridružiti ekipa iz Berze autića.

I za potpuni ugođaj, Cars and Coffee ne bi bio ono što jeste bez dobre kafe, pa će na izložbu posjetioce dočekati i iz Fabrike coffee koji će služiti svoju domaću kafu.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta