Na društvenim mrežama kruže objave u kojima građani navode, da iza skupova, blokada, protesta i svih buntova na nivou Crne Gore ne stoji ni Patriotsko komitski savez (PKS), niti bilo koja druga partija ili političar.

Kako naglašavaju, stoje svi slobodni građani Crne Gore kojima basta da kažu “ne”.

“Mi se borimo protiv trenutnog stanja u državi, zbog progona neistomišljenika i revanšizma, zbog državljanstva, zbog gaženja službenim automobilima i nepoštovanja protokola, manipulacije i laži koje nam se plasiraju”, navode u objavi.

Prema njihovim riječima, takođe protestvuju zbog napada Srba na Crnogorce koji su bili vrlo tolerantni dok se srpski narod borio za svoju pravoslavnu crkvu.

“Dok premijer ne povuče odluku vezano za državljanstvo i dok ne odustane od izmjena i dopuna tih zakona, nećemo ulaziti u kuće. Slobodni građani i građanke Crne Gore Crnogorsko proljeće 2021. godine je demokratija!”, zaključuju građani.

Izvor:Cdm

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta