Ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović u sklopu zvanične posjete Srbiji razgovarao je sa rukovodstvom Urbanističkog zavoda Beograda i Zavoda za urbanizam Novi Sad, saopšteno je iz Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma.

Na sastanku je ministar Mitrović upoznat sa strategijama razvoja i strateškim i operativnim planovima grada Beograda i Novog Sada, kao i sa studijama, analizama, projektima i urbanističko-tehničkim dokumentima za sprovođenje planova.

Ministar je izrazio želju za intenziviranjem saradnje sa Urbanističkim zavodom Beograda i Zavodom za urbanizam Novi Sad, kako bi se razmijenila iskustva i dobra praksa, posebno u izradi planova i predloga prilikom kojih se vodi računa o ekonomskoj i ekološkoj opravdanosti i društvenoj održivosti.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Rade Vojvodić, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta