Grubi građevinski radovi na kružnom toku prema Tuzima su pri kraju, a osim postavljanja signalizacije uradićemo i pejzažno uređenje i za nekoliko dana će u potpunosti biti okončan projekat koji su građani čekali više mjeseci, kazala je Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice.

Kako je i najavljeno prije nekoliko nedjelja, izgradnju kružnog toka prema Tuzima preuzelo je gradsko preduzeće „Putevi“, nakon što su se ispunili svi uslovi da Glavni grad okonča složene, naslijeđene procedure i završi davno započeti posao.

“U kratkom roku smo radove na kružnom toku priveli kraju, onako kako smo to uradil i sa dva pristupna bulevara, na Zlatici i u Gornjoj Gorici. Nakon ovoga, kapaciteti gradskih preduzeća biće usmjereni na već započete, ali i nove infrastrukturne projekte kako bismo u što kraćem roku sanirali kritične saobraćajne tačke u gradu“, zaključila je Injac.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta