Pixabay

NAJNOVIJE

Foto: Pixabay

Najmanje sedam pripadnika snaga sigurnosti ubijeno je u tri odvojena napada koji su se dogodili u Pakistanu za vrijeme glasanja na izborima, javlja Anadolija.

Neimenovani sigurnosni izvor za Anadoliju je saopštio da je policajac ubijen u oružanom napadu kojeg su nepoznati napadači izveli na biračkom mjestu u distriktu Kot Azam u pakistanskoj provinciji Hayber Pahtunhva.

Nakon napada obustavljeno je glasanje na biračkom mjestu u toj regiji koja se nalazi na granici sa Avganistanom.

Još četiri policajaca ubijena su danas u bombaškom napadu na policijsku patrolu u mjestu Dera Ismail Khan, takođe u provinciji HAyber Pahtunhva.

Treći napad dogodio se u provinciji Balochistan, a u njemu su poginula dva pakistanska vojnika nakon što je njihovo vozilo aktiviralo eksplozivnu napravu montiranu na cesti.

U Pakistanu se danas održavaju parlamentarni i regionalni izbori, a vlasti su ranije najavile da će zbog sigurnosnih razloga zatvoriti granice sa Iranom i Avganistanom tokom izbora.

Izvor: Anadolija

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta