Foto: BS

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović sa saradnicima sastao se danas u Podgorici sa ambasadorkom Sjedinjenih Amerčkih Država u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke i njenim saradnicima.

Ibrahimović i Rajnke razgovarali su o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, značaju članstva Crne Gore u NATO i evropskog puta Crne Gore.

“Ambasadorka Rajnke istakla je važnost nastavka i ubrzavanja evropskog puta Crne Gore, kao i ulogu Bošnjačke stranke u tom procesu”, navodi BS.

Ibrahimović je upoznao ambasadorku Rajnke sa njegovim viđenjem političke situacije u Crnoj Gori, te joj se zahvalio na snažnoj podršci Sjedinjenih Američkih Država Crnoj Gori, naglasivši da je ta podrška od ključne važnosti za demokratizaciju društva i sprovođenje reformi koje će Crnu Goru u najkraćem mogućem roku učiniti prvom narednom članicom EU.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, v.d. izvršnog direktora
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Slobodan pristup informacijama

Dokumenta