NAJNOVIJE

Foto: BS

Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović razgovarao je danas u Podgorici sa britanskom ambasadorkom u Crnoj Gori Don Meken.

“Ibrahimović i Meken razmijenili su mišljenja o aktuelnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori sa posebnim akcentom na proces reformi u cilju snaženja demokratije u Crnoj Gori, ubrzavanja evropskih integracija i jačanja euroatlanskog savezništva kao ključnog partnerstva za Crnu Goru u aktuelnim geopolitičkim izazovima”, saopšteno je iz BS.

Sagovornici su se saglasili da je proces reformi koje treba sprovesti do ispunjenja prelaznih, a zatim i završnih mjerila na putu evropskih integracija veoma zahtjevan i izazovan i da je važno da sve proevropske političke snage energično rade na sprovođenju tih reformi.

Ibrahimović je predstavio Meken značajnu ulogu Bošnjačke stranke u procesu demokratizacije društva i trasiranja euroatlanskog i evropskog spoljnopolitičkog puta Crne Gore.

“Ovo je bila dobra prilika da ambasadorka Meken čuje više i o značaju i ulozi Bošnjačke stranke u aktuelnim i budućim političkim procesima u Crnoj Gori”, zaključuje su u saopštenju.

PRATITE NAS

                        Lokalni javni emiter Radio televizija Podgorica d.o.o. | Adresa: 19. decembra br. 13, 81000 Podgorica | Mail: office@gradski.me | PIB: 03328139                             Odgovorno lice: Vladimir Otašević, izvršni direktor
REDAKCIJA PORTALA: portal@gradski.me | Urednik portala: Dejan Bogojević | REDAKCIJA RADIJA: radio@gradski.me
MARKETING: marketingtim@gradski.me

Dokumenta